SoundSport Free wireless headphones

Verkocht vanaf 2017 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De resterende acculading controleren

Ontdek hoe je het batterijniveau van je product kunt controleren met behulp van de e-product light sor de Bose-app, indien van toepassing.

Controleer de resterende acculading.

Het batterijniveau van de hoofdtelefoon controleren tijdens het gebruik van de hoofdtelefoon:

• Telkens wanneer u de hoofdtelefoon uit de oplaadcassette verwijdert, geeft een gesproken aanwijzing op het rechteroordopje het batterijniveau aan
  • Tijdens het gebruik van de hoofdtelefoon wordt een gesproken melding weergegeven als de batterij moet worden opgeladen
  • Controleer in de rechterbenedenhoek van het beginscherm van de Bose Connect-app het oplaadniveau
  • Als het apparaat is aangesloten op een Apple-apparaat, geeft het apparaat het batterijniveau van de hoofdtelefoon weer in de rechterbovenhoek van het scherm en in het berichtencentrum

Het batterijniveau van de hoofdtelefoon controleren tijdens het opladen van de hoofdtelefoon:

Wanneer er een oordopje is geplaatst, brandt het bijbehorende oplaadlampje afhankelijk van de oplaadstatus hieronder.

Charging case battery lights
•○○○○ 0% - 20%
••○○○ 20% - 40%
•••○○ 40% - 60%
•••••○ 60% - 80%
••••••• 80%-100%

Het gedrag van het batterijniveau kennen

• Wanneer de oordopjes uit de hoes worden verwijderd, geeft alleen het rechteroordopje het batterijpercentage voor dat oordopje aan. De gesproken aanwijzing geeft niet het batterijniveau van het linkeroordopje aan
  • Wanneer de headset is aangesloten op uw apparaat met de Bose Connect-app, geeft de app het laagste accupercentage van de twee oordopjes weer. Voorbeeld: Als het linkeroordopje tot 30% is opgeladen en het rechterdopje tot 80% is opgeladen, geeft de gesproken prompt een batterijniveau van 80% aan, maar geeft de Connect App een batterijniveau van 30% weer. Dit is normaal gedrag

Opmerking over de levensduur van de batterij: Een gezonde batterij zonder 'vind mijn knoppen' ingeschakeld zou ongeveer anderhalf week moeten duren. Ongeveer 10 dagen. Als 'vind mijn knoppen' is ingeschakeld, kan dit ongeveer 5 dagen duren. Dit zijn ruwe benaderingen vanwege de vele variabelen, dus het is altijd het beste om naar de batterij-LED-informatie te verwijzen.