Lifestyle® 38 series III DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 1970 tot 2007

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Ondertiteling in- of uitschakelen

Uw systeem kan ondertiteling weergeven van DVD's die op de interne speler worden afgespeeld. Ondertitels kunnen helpen om gesproken inhoud te begrijpen bij lagere volumes of bij het luisteren naar een andere taal dan uw eigen taal.

Ondertiteling in- of uitschakelen:

1. Poep ron je systeem
  2. Begin met het afspelen van een DVD
  3. Druk op de afstandsbediening op de knop Instellingen
  4. Blader naar  Taal ondertitelsen scroll naar rechts om deze te selecteren
  5. Blader omhoog of omlaag om de taal te selecteren die u wilt weergeven, of selecteer geen om de ondertiteling uit te schakelen
  6. Druk op de knop Exit om het menu te verlaten