CineMate® digital home cinema speaker system

Verkocht vanaf 2005 tot 2012

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Bepalen welke apparaatcodes uw afstandsbediening gebruikt

Uw afstandsbediening kan u vertellen welke codes zijn geprogrammeerd om de bediening van uw apparatuur mogelijk te maken. Dit is handig als u van afstandsbediening of apparatuur wisselt of als u de codes handig wilt houden voor toekomstig gebruik.

Bepalen welke apparaatcode in uw afstandsbediening is geprogrammeerd:

1. Houd op de afstandsbediening de knop SETUP ingedrukt totdat alle vijf de bronknoppen gaan branden
  2. Houd de bronknop op nvoor het apparaat dat u wilt controleren (TV, CBL-SAT, DVD, VCRof AUX) ongeveer drie seconden ingedrukt, zodat alleen het lampje blijft branden
  3. Druk op de knop Info
  4. Determine ethe code door het tellen van de bronbuto nlight flitsen (bijvoorbeeld, fiv eflashe het getal 5. Nul wordt aangegeven door lang knipperen):
    1. Druk op  1 en tel het lons tflashe sfor het eerste cijfer
    2. Druk op 2 en tel de lighflashe  sfor het tweede cijfer
    3. Druk op  3 en tel de lighflashe  sfor het derde cijfer
    4. Druk op  4 en tel de lons tflashe sfor het fourt hdigit
    5. Druk op  5 en tel de lighflashe  sfor het fift hdigit
  5. Druk op de knop Exit