Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2004 tot 2006

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Instellingen voor audioverwerking wijzigen

De instelling voor audioverwerking in het systeemmenu kan worden gebruikt om automatisch de standaard Bose-geluidsverwerking toe te passen o rt ooffe extra door de gebruiker aan te passen opties. Ontdek hoe u deze instelling kunt aanpassen in het systeemmenu.

Selecteer een instelling voor audioverwerking.

1. Schakel uw systeem en TV in
  2. Druk op de afstandsbediening op de knop System
  3. Blader naar het  pictogram Audio boven aan het menu
  4. Blader omlaag naar Audio Processing
  5. Druk op de Enter -toets
  6. Scrol lop of pijl omlaag om automatisch of door gebruiker instelbaar te selecteren
    • Automatisch past de standaard geluidsverwerking van Bose toe
    • User Adjustabl evoegt extra audio-instellingen toe aan het menu Settings (Instellingen), dat u kunt openen door op de knop Settings (Instellingen) op de afstandsbediening te drukken
  7. Druk op de Enter -toets
  8. Druk op de knop Exit om het menu te verlaten.