Lifestyle® V25 home entertainment system

Verkocht vanaf 2010 tot 2013

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De afstandsbediening programmeren

Met de universele afstandsbediening voor uw systeem kunt u andere apparaten bedienen, zoals een kabeldoos of Blu-ray-speler die op uw product is aangesloten. Leer hoe u de universele afstandsbediening programmeert om een aangesloten apparaat te bedienen.

De afstandsbediening programmeren:

1. Power on your system
  2. Druk op de   knop SETUP op de eerste mconsole
    Tip: Als het systeemmenu niet op uw TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd.
  3.  Blader op de afstandsbediening naar beneden om [Source] setup(Bron) te selecteren en druk vervolgens op de knop OK
  4. Selecteer een programmeermodus:
    • Als u de afstandsbediening hebt die bij het apparaat is geleverd dat u wilt bedienen, bladert u naar de afstandsbediening instellenen drukt u op de knop OK
    • Als u niet beschikt over de afstandsbediening die is meegeleverd met het apparaat dat u probeert te bedienen, bladert u naar handmatige invoer van externe codeen drukt u op de knop OK (Opmerking: Wanneer daarom wordt gevraagd, moeten een merk en code worden geselecteerd)
  5. Volg de instructies op het scherm om het programmeren te voltooien.
Tip: U kunt uw TV bedienen door de afstandsbediening erop te wijzen. De systeemconsole bedient echter andere apparaten (bijv. Kabelbox of dvd-speler). Als u moeilijk een apparaat hebt bediend, sluit u een IR-zender aan. Er kunnen maximaal vijf zenders met uw systeem worden gebruikt (de oorspronkelijke zender plus maximaal twee aangesloten accessoire-zenders).
  1. Sluit de zender aan op de IR -aansluiting op de systeemconsole
  2. Plaats de platte kant van de IR-zender op of in de buurt van de sensor op afstand van de te bedienen apparaten
    Tip: De sensor op afstand op het apparaat is vaak klein doorschijnend plastic aan de voorzijde van het apparaat

De afstandsbediening stuurt IR-opdrachten naar de TV.

Met de knop „TV Power” schakelt u de TV altijd in of uit, ongeacht de actieve bron. Als de TV-bron echter is geselecteerd, verzendt de Bose-afstandsbediening extra IR-opdrachten naar de TV. Als de juiste code voor de afstandsbediening geprogrammeerd is, kunt u de ingebouwde aspecten van de tv bedienen door op knoppen op de Bose-afstandsbediening te drukken. Dit omvat kanaal omhoog/omlaag, TV-ingang, TV-vermogen, beeldweergave (wijzigt de beeldverhouding van de TV) en menu

Opmerking: IR-opdrachten voor de TV komen alleen van de afstandsbediening. De IR-zender zendt geen IR-opdrachten uit voor TV-bediening.