Lifestyle 600 home entertainment system

Verkocht vanaf 2016 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De afstandsbediening programmeren

Met de universele afstandsbediening voor uw systeem kunt u andere apparaten bedienen, zoals een kabeldoos of Blu-ray-speler die op uw product is aangesloten. Leer hoe u de universele afstandsbediening programmeert om een aangesloten apparaat te bedienen.

Gebruik het menu Bose Unify om je afstandsbediening te programmeren.

Ga als volgt te werk om de aangesloten TV te contra-en:
  1. Druk op de console of afstandsbediening op de KNOP SETUP om het systeemmenu op uw TV weer te geven.
  2. Gebruik de afstandsbediening om een optie te selecteren:
    • TV Remote Autoprogram helpt u bij het programmeren van uw afstandsbediening.
    • Met Advanced Setup kunt u het merk en model van uw TV invoeren. Als het merk of model niet beschikbaar is, zal het u helpen om op de knoppen op de afstandsbediening van de TV te drukken om de TV te herkennen.
Een aangesloten apparaat bedienen:
  1. Druk op de console of afstandsbediening op de KNOP SETUP om het systeemmenu op uw TV weer te geven.
  2. Gebruik de afstandsbediening om Apparaatbeheerte selecteren.
  3. Selecteer Toevoegen en volg de instructies op het scherm.
    • Als u het apparaat al hebt toegevoegd, selecteert u eerst verwijderen onder Apparaatbeheer en volgt u de instructies om het apparaat te verwijderen. Selecteer na Toevoegen om opnieuw verbinding te maken en het apparaat te configureren.
    • Als uw apparaat is aangesloten via HDMI en CEC (Consumer Electronics Control) ondersteunt, moet u het apparaat instellen.
    • Als u wordt gevraagd een merk en model te selecteren, voert u de informatie voor uw apparaat in en volgt u de instructies.
De IR-zenders gebruiken:
Als uw afstandsbediening het sa-apparaat niet kan bedienen of af en toe kan bedienen, probeer dan de meegeleverde IR-zenders. Omdat de systeemconsole, en niet de afstandsbediening, uw toestel bestuurt, kan plaatsing van de console de bediening van uw toestel belemmeren. Als u echter een IR-zender op het apparaat plaatst, zorgt u ervoor dat het signaal van de afstandsbediening het apparaat consistent bereikt.
  1. Sluit de IR-emitte -kabel aan op de IR -aansluiting aan de achterkant van de console.
  2. Plaats ean-zender op het  einde van de cabl eon of nabij de eremot -sensor van de te controleren devce. (Er bevinden zich indien nodig 3 zenders op de kabel in de buurt van meerdere apparaten.)
    Tip: De afstandssensor op de tv of het apparaat ik maak een kleine doorzichtige plasti aan de voorkant van het apparaat zacht.
Apparaten automatisch tegelijkertijd in- en uitschakelen:
Als uw apparaten zijn aangesloten via HDMI en CEC (Consumer Electronics Control) ondersteunen, moeten ze automatisch worden in- en uitgeschakeld wanneer u uw Bose-systeem inschakelt of weer inschakelt. Als een apparaat niet is aangesloten via HDMI of geen CEC ondersteunt, kunt u het systeem in - en uitschakelen door het in- of uit te schakelen wanneer u het Bose-systeem in- of uitschakelt:
  1. Druk op de console of afstandsbediening op de KNOP SETUP om het systeemmenu op uw TV weer te geven.
  2. Gebruik de afstandsbediening om Power Macrote selecteren.
  3. Selecteer het extra apparaat dat je niet wilt in- of uitschakelen wanneer je je Bose-systeem in- of uitschakelt.