Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2004 tot 2006

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De afstandsbediening programmeren

Met de universele afstandsbediening voor uw systeem kunt u andere apparaten bedienen, zoals een kabeldoos of Blu-ray-speler die op uw product is aangesloten. Leer hoe u de universele afstandsbediening programmeert om een aangesloten apparaat te bedienen.

De afstandsbediening programmeren:

1. Druk op de afstandsbediening op de knop System
    Tip: Als het systeemmenu niet op uw TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd
  2. Blader naar rechts om afstandsbedieningte selecteren en druk vervolgens op de Enter -toets
  3. Scroll omlaag om IR Control te selecteren en bevestig dat dit het geval is (Of stel deze in op) uit
  4. Scrol ldown om TV tuner of TV Controlte selecteren en druk vervolgens op de Enter -toets
  5. Blader omhoog of omlaag om de bron te selecteren die wordt gebruikt om van TV-zender te veranderen en druk vervolgens op de Enter -toets. (Als u bijvoorbeeld een kabelbox hebt aangesloten op CBL-SAT op de systeemconsole, selecteert u CBL-SAT)
  6. Blader omhoog om TV Brand(TV-merk) te selecteren en druk op de Enter -toets
  7. Blader naar het TV-merk en druk op de Enter -toets
  8. Blader naar dow nom TV Code(TV-code) te selecteren en druk op  de Enter -toets
  9. Test de afstandsbediening:
    • Als uw apparaat wordt bestuurd, drukt u op de knop Enter om te voltooien
    • Als het geen invloed heeft op de beperkte functionaliteit van uw devic eor, herhaal deze stappen dan met de volgende code voor het merk.
Herhaal stap  6t/m  8om uw afstandsbediening te programmeren voor het apparaat dat op uw systeem is aangesloten, maar selecteer [Source] Brand en [Source] COD in plaats van TV Bran d TV Code. ( Als u bijvoorbeeld  een op de CBL-SAT -console aangesloten acable box wilt bedienen, selecteert u CBL-SAT Brand en CBL-SAT Code in stap 6 t/m 8.)

Opmerking: Omdat de afstandsbediening geen AUX Power-knop heeft, kan een apparaat dat is aangesloten op AUX niet worden in- en uitgeschakeld met de Bose ® -afstandsbediening.

Tip: Uw systeemconsole bestuurt andere apparaten, niet uw afstandsbediening. Als u moeilijk een apparaat hebt bediend, sluit u een IR-zender aan. Er kunnen maximaal drie eemitters met uw systeem worden gebruikt.
  1. Sluit de zender aan op de IR Emitte -aansluiting aan de systeemconsole
  2. Plaats de platte kant van de IR-zender op of in de buurt van de afstandssensor van de te bedienen apparatuur.
    Tip: De afstandssensor op het apparaat is vaak een klein doorschijnend plastic aan de voorkant van het apparaat.

Een IR-zender aansluiten:

Opmerking: Er kunnen maximaal drie zenders met het systeem worden gebruikt (de oorspronkelijke zender plus maximaal twee geketend accessoire-zenders).
  1. Sluit de zender aan op de aansluiting IR-zender aan de systeemconsole
  2. Plaats de platte kant van de IR-zender op of in de buurt van de sensor op afstand van de te bedienen apparaten

Ga als volgt te werk om de TV-sensor te gebruiken:

1. Sluit de TV-sensor aan op de TV sensor-aansluiting op het aansluitpaneel van het Media Center. (Op het paneel bevindt de aansluiting TV sensor zich direct boven twee andere aansluitingen van hetzelfde type: De IR-zender en de Serial Data-aansluitingen)
  2. Schakel de TV in en selecteer de juiste ingang
  3. Druk op de knop System op de afstandsbediening
  4. Druk op de pijl naar rechts tot het pictogram Video is geselecteerd en druk op Enter
  5. Druk op de pijl omlaag totdat „TV Power Status” is geselecteerd
  6. Beweeg de platte kant van de tv-sensor langzaam rond de achterkant van de tv tot de status aan/uit van de tv aangeeft: „TV aan”
  7. Bevestig de tv-sensor op deze locatie met de meegeleverde plakstrip
  8. Druk op de pijl omhoog totdat „TV Power” (TV-voeding) is geselecteerd en druk op Enter
  9. Druk op de pijl omlaag tot „automatisch” is geselecteerd en druk op Enter
  10. Druk op de knop Afsluiten om het menu systeem te verlaten
Opmerking: Een 'UIT'-opdracht wordt alleen naar de tv verzonden als het Bose-systeem de tv automatisch inschakelt en detecteert dat de tv is ingeschakeld. Als de TV handmatig wordt ingeschakeld of als het Bose-systeem niet kan detecteren dat de TV is ingeschakeld, wordt er geen opdracht 'UIT' verzonden.