CineMate 220 home cinema system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De afstandsbediening programmeren

Met de universele afstandsbediening voor uw systeem kunt u andere apparaten bedienen, zoals een kabeldoos of Blu-ray-speler die op uw product is aangesloten. Leer hoe u de universele afstandsbediening programmeert om een aangesloten apparaat te bedienen.

Aangesloten apparaten bedienen met CEC.

Uw systeem ondersteunt Consumer Electronics Control (CEC), waarmee u andere apparaten die CE Cjust ondersteunen kunt bedienen door ze aan te sluiten op de nieuwste  HDMI-aansluiting. Wanneer u CEC-producten met HDMI gebruikt, hoeft u uw afstandsbediening niet te programmeren. Zorg ervoor dat CEC is ingeschakeld in het systeemmenu en in de menu's, zodat aangesloten apparaten niet kunnen worden gebruikt. Sommige fabrikanten verwijzen naar CEC met verschillende namen.

Om de CEC-besturing van aangesloten apparaten te testen

1. De kracht van uw systeem
  2. Als u de bediening van uw TV wilt testen, schakelt u deze uit. Of om een ander apparaat te testen (bijv. Kabelbox of Blu-ray-speler), schakelt u dat apparaat uit en schakelt u uw TV in.
  3. Druk op je Bose ® -afstandsbediening op de knop voor het apparaat dat je wilt bedienen (bijv. TV OF CBL-SAT). Als CEC werkt, worden zowel het apparaat als uw systeem ingeschakeld
  4. Probeer een paar andere algemene besturingselementen (bijv. zender, gids, hoofdstuk, enz.).
    Opmerking: CEC kan mogelijk niet alle functies van alle apparaten bedienen.

Programmeer de afstandsbediening.

Uw systeem ondersteunt Consumer Electronics Control (CEC), waarmee u andere apparaten kunt bedienen die CEC ook ondersteunen door ze gewoon op uw systeem aan te sluiten met HDMI. Wanneer u CEC-producten met HDMI gebruikt, hoeft u uw afstandsbediening niet te programmeren. Zorg ervoor dat CEC is ingeschakeld in het systeemmenu en in de menu's van alle aangesloten apparaten. Sommige fabrikanten verwijzen naar CEC onder een andere naam.

U kunt uw afstandsbediening ook programmeren om een apparaat via IR (infrarood) te bedienen. Als u uw afstandsbediening programmeert om een apparaat te bedienen, wordt het CE Ccontrol-apparaat genegeerd .
  1. Schakel het bronapparaat in dat u wilt bedienen
  2. Zoek het cod efor d esourc ebrand in het boek Universal Remote Device codes
    Tip: Als u het codeboekje nodig hebt, zoekt en selecteert u uw product op bose.com/supporten klikt u vervolgens op het tabblad Downloads
  3. Houd op de afstandsbediening de betreffende bronknop ingedrukt totdat alle zes de bronknoppen gaan branden. Laat de knop vervolgens los. Alleen de juiste bronknop brandt
  4. Voer de code van het bronc ebrand in
    Tip: Als alle zes knoppen drie keer knipperen, wordt een ongeldige code weergegeven . Opnieuw proberen
  5. Druk op Volume +
  6. Test de bron op algemene functies. Voorbeeld:
    • Bij TV's drukt u op de kanaalknoppen, controleert u of het TV-menu wordt weergegeven wanneer u op Menudrukt en controleert u of de pijltoetsen door het menu navigeren
    • Druk bij kabel-/satellietboxen op Guide om te controleren of de eguide wordt weergegeven. Schakel vervolgens het selectievakje i fthe pijltoetsen navigate the guide in
    • Bij Blu-ray-spelers drukt u op Menu of Guide om te controleren of het menu wordt weergegeven. Controleer vervolgens of de pijltoetsen door de gids navigeren
    • Controleer bij spelsystemen of de pijltoetsen door de menu's navigeren
  7. Als uw bron reageert op algemene functies, drukt u op Afsluiten om uw instellingen op te slaan.
Als uw bron niet reageert, gebruikt u de codescanner van de afstandsbediening om de code voor uw bron in te voeren.
  1. Druk op Volume + om een andere code te proberen
    Tip: Als alle zes bronknoppen drie keer knipperen, zijn er geen extra codes voor de bron .
  2. Test de bron voor basisfuncties
  3. Herhaal dit zo nodig totdat uw bron reageert op algemene functies
  4. Druk op Afsluiten om uw instellingen op te slaan.