Lifestyle® 535 series III home entertainment system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het ADAPTiQ®-systeem installeren en deactiveren

Ontdek hoe u de audiokalibratie van ADAPTiQ in- of uitschakelt. ADAPTiQ optimaliseert het geluid van uw systeem voor de akoestiek van uw kamer. De inhoud van uw kamer (d.w.z. oppervlakken, meubels, tapijten, enz.) beïnvloeden hoe geluid in de kamer wordt gehoord. Het kalibratieproces meet de eigenschappen van uw kamer en past het geluid van uw systeem dienovereenkomstig aan. Als u uw ruimte herschikt of uw systeem naar een andere ruimte verplaatst, moet u het systeem opnieuw kalibreren.

Het ADAPTiQ-audiokalibratiesysteem uitvoeren:

Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat de luidsprekers op de gewenste plek zijn aangesloten.
  1. Druk op de systeemconsole op de knop SETUP . (Tip: Als het systeemmenu niet op uw TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd)
  2. Blader op de afstandsbediening naar beneden om ADAPTiQte selecteren en druk vervolgens op de knop OK
  3. Volg de instructies op het scherm om uw systeem te kalibreren

Ga als volgt te werk om de audiokalibratie van ADAPTiQ uit te schakelen:

1. Druk op de knop  SETUP op de syste mconsole. (Als het systeemmenu niet op uw TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd)
  2. Blader op de afstandsbediening naar beneden om ADAPTiQ te selecteren
  3. Blader naar rechts om de ADAPTiQ-opties weer te geven
  4. Scroll naar beneden om Enable/disable(inschakelen/uitschakelen) te selecteren en druk vervolgens op de knop OK
  5. Wanneer u wordt gevraagd ADAPTiQ uit te schakelen, selecteert u Jaen drukt u op de knop OK
  6. Druk op de knop Exi tom het menu te sluiten
Tip: Uw kalibratie-instellingen worden uitgeschakeld, maar niet gewist. Ze kunnen op elk moment opnieuw worden ingeschakeld.