Lifestyle® V20 home entertainment system

Verkocht vanaf 2007 tot 2010

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Plaats van het serienummer

Serienummers bevatten belangrijke informatie over uw product, inclusief modelnummer en Dom (productiedatum). Het serienummer staat op uw product, productverpakking of app (indien van toepassing).

LOCATIE VAN serienummer VAN LSPS III Acoustimass-module:

Het serienummer staat op het label bij de aansluitingen aan de achterkant van de basmodule. Ik snuer de barcode en begint met het getal 0.

Locatie van het serienummer van het MC1-displaypaneel:

Het serienummer bevindt zich aan de onderkant van het display boven de barcode. Het begint met het getal 0.

Locatie serienummer MC1 Media Center:

Het serienummer staat op het label aan de onderkant van de console. Deze staat onder de barcode en begint met het getal 0.

U kunt het serienummer ook op het systeemdisplay bekijken:
  1. Zet het systeem uit
  2. Houd op het systeemdisplay de middelste knop ingedrukt: House COD verschijnt op het display
  3. Houd de middelste knop ingedrukt en druk herhaaldelijk op de aan/uit -knop (de knop helemaal links) totdat HET SERIENUMMER VAN DE CONSOLE op het display verschijnt, gevolgd door het serienummer van de console
  4. Laat de middelste knop los en druk vervolgens op de aan/uit -knop om het display te wissen.