3·2·1® home entertainment system

Verkocht vanaf 1970 tot 2006

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Zwart-witvideo bij het afspelen van een DVD op een interne speler

Als het videobeeld kleurloos is tijdens het afspelen van een DVD, probeert u het volgende:

Controleer of de optie voor het videoformaat de juiste instelling is: NTSC of PAL.

De meeste Noord- en Zuid-Amerikaanse regio's gebruiken NTSC; andere regio's gebruiken PAL. I f het formaat dat ik verkeerd heb ingesteld in het systeem, is de video mogelijk vervormd of leeg. Zie het videoformaat van de TV wijzigenvoor informatie over het controleren van het videoformaat van de TV.

Zorg ervoor dat het Bose-systeem goed op de TV is aangesloten.

1. Controleer of de connectoren van elk uiteinde van de videokabel(s) in de juiste aansluitingen zitten en stevig zijn aangesloten zonder verbogen of gebroken pinnen
  2. Sluit niet zowel een S-Video- als een Composite-kabel aan op dezelfde set ingangen van de TV. Als u beide aansluitingen gebruikt, geeft de TV mogelijk geen helder beeld of het juiste beeld weer
  3. Controleer of de video-uitgang van het Bose-systeem rechtstreeks op de televisie is aangesloten. Sluit geen Composite-kabel aan tussen de video-uitgang van het Bose-systeem en een videorecorder en vervolgens op de TV. De technologie die in de meeste VCR's wordt aangetroffen, ook wel „Macrovision” genoemd, kan videosignalen vervormen of annuleren

Sluit het apparaat aan op een andere ingang op de TV.

Sluit met dezelfde kabel(s) aan op een ander invoergedeelte aan de achterkant van de TV om te bepalen of de ingang het probleem is. Welk deel u ook aansluit, selecteer dezelfde ingang met de knoppen van de TV of de afstandsbediening om het apparaat te horen en/of te zien (bijv. Als u een HDMI 3-aansluiting hebt, selecteert u HDMI 3 met behulp van de knoppen van de TV of de afstandsbediening).

Wanneer u het systeem aansluit op een TV/VCR-combinatie, sluit u de videokabel aan op de ingang aan de voorzijde, indien beschikbaar.

Deze ingang kan de Macrovision-software in de videorecorder omzeilen, zodat er een directe verbinding met de TV tot stand kan worden gebracht. Als het beeld nog steeds vervormd is, sluit u de videokabel van het systeem aan op een RF-modulator en sluit u de modulator aan op de antenne-ingang van de TV/VCR. U moet de RF-modulator aanschaffen bij een elektronicawinkel.

Vervang de videokabel die wordt gebruikt om uw product aan te sluiten.

Probeer de videokabel waarmee uw product is verbonden te vervangen. Als er geen probleem optreedt met de nieuwe kabel, was er een probleem met de originele videokabel.

Stel uw Media Center opnieuw in

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Uw mediacentrum heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.