Lifestyle® 28 series II system

Verkocht vanaf 2004 tot 2006

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Wachtwoord gevraagd voor het afspelen van een DVD

Als uw systeem om een wachtwoord vraagt om een dvd te bekijken, probeert u het volgende:

Controleer of deze functie niet opzettelijk is ingesteld.

Gebruik wachtwoord 2-6-7-3 om ouderlijk toezicht te negeren dat niet op doel is ingesteld. De code 2-6-7-3 heeft voorrang op elk wachtwoord dat doelbewust of per ongeluk is ingesteld. Als u het wachtwoord op deze manier negeert, moet u het ouderlijk toezicht opnieuw instellen. Zie Ouderlijk toezichtinstellen voor meer informatie over het instellen van ouderlijk toezicht.

Uw mediacentrum heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.