Lifestyle® 38 series III DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 1970 tot 2007

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het volume van het middenkanaal aanpassen

U kunt het volume van de middenluidspreker verhogen of verlagen. Dit kan bijvoorbeeld helpen de helderheid van stemmen in het geluid waarnaar u luistert te vergroten of te verkleinen.

Pas het niveau van de middenluidspreker aan.

Voordat je begint

U kunt het volume van de middenluidspreker aanpassen terwijl uw systeem de DIN 3-luidsprekermodus afspeelt. Zie de luidsprekermodus wijzigenvoor meer informatie.

Deze instelling aanpassen vanuit het systeemdisplay:

1. Druk op de afstandsbediening op de knop Instellingen
  2. Blader met de pijltoetsen op de afstandsbediening omlaag naar het middenkanaal , zodat het pictogram > ernaast staat
  3. Druk op de Righ tbutton zodat het symbool > naast het getal staat
  4. Gebruik de knoppen omhoog en omlaag om het volume van de middenluidspreker aan te passen
  5. Druk op de knop Instellingen om het menu te verlaten.

Deze instelling aanpassen via het menu op uw TV:

1. Schakel uw systeem en TV in
  2. Druk op de knop Settings op de afstandsbediening
    Tip: Als het systeemmenu niet op uw TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd
  3. Gebruik de pijltoetsen om naar beneden te bladeren naar het pictogram van het middelste kanaal
  4. Druk op de knop naar rechts om de huidige instelling te selecteren. Het standaardniveau is 0
  5. Gebruik de u pand Dow nknoppen om het volume van de middenluidspreker aan te passen.