QuietComfort 35 wireless headphones I

Verkocht vanaf 2016 tot 2018

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De instelbare modus voor actieve ruisonderdrukking instellen

De ruisonderdrukking in uw hoofdtelefoon kan hoger of lager worden ingesteld. Dit is handig in omgevingen waar u meer of minder van het geluid om u heen wilt horen.

Kies een instelling voor ruisonderdrukking in de Bose Connect-app.

Nadat je je hoofdtelefoon hebt ingeschakeld, kun je de ruisonderdrukking uitschakelen met de Bose Connect-app. Wanneer u uw hoofdtelefoon uit- en weer inschakelt, zullen ze terugkeren naar het bieden van maximale ruisonderdrukking.
  1. Tik in de Bose Connect-app op het pictogram Instellingen om uw productinstellingen weer te geven
    Tip: Als je meer dan één Bose Bluetooth®-product hebt, veeg je naar links of rechts om het te vinden en tik je vervolgens op Instellingen

The Bose Connect app Settings button

2. Tik op ruisonderdrukking

The Bose Connect app Settings screen

3. Selecteer de noise cancellatio nmodus:
    • Hoog: Ruisonderdrukking van wereldklasse met voor Bose geoptimaliseerde audio
    • Laag: Ruisonderdrukking nauwkeurig afgestemd voor het luisteren naar geluid in rustigere of winderige omgevingen
    • Uit: Noise cancelling uitgeschakeld. (Opmerking: Als Noise Cancellatio nis is uitgeschakeld, is de EQ-audio ook actief, wat de geluidskwaliteit beïnvloedt.)

The Bose Connect app noise cancellation screen