Lifestyle® 235 system II

Verkocht vanaf 2013 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het opzetten van de Bose-vaardigheden voor Amazon Alexa

De Bose-vaardigheden voor de Amazon Alexa Voice Assistant zijn beschikbaar voor spraakbediening van je SoundTouch systems. Zo kun je je systeem handsfree bedienen vanaf elke plek waar je Alexa-apparaat je kan horen.

De Bose-vaardigheid voor Alexa:

De Bose SoundTouch Control-vaardigheid is alleen beschikbaar voor accounts met een taalinstelling van Amerikaans Engels. Andere talen worden niet ondersteund.

Een vaardigheid instellen:
  1. Open op je mobiele apparaat de Amazon Alexa-app
  2. Selecteer de menuoptie met de titel „meer”
  3. Selecteer „Skills and Games”. Op het tabblad 'je vaardigheden' wordt de lijst met vaardigheden weergegeven die momenteel zijn ingeschakeld voor dit Alexa-account
  4. Tik op het pictogram T-stuk zoeken boven aan de pagina, voer Bose in en tik op Enter/Zoeken
  5. Selecteer de vaardigheid van Bose of de vaardigheid van Bose SoundTouch Control in de zoekresultaten
  6. Kies ‘Inschakelen’
  7. Desgevraagd geef je de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je SoundTouch-account op
  8. Als je de Bose-vaardigheid hebt geïnstalleerd, voeg je de muziekservices die je gaat gebruiken toe aan de Alexa-app:
    1. Selecteer in het menu van de Amazon Alexa-app “Settings > Music & Media”
    2. Selecteer de gewenste muziekdienst
    3. Selecteer ‘Account koppelen aan Alexa’ en geef je accountgegevens voor die muziekdienst op
Zie SoundTouch systems bedienen met de Bose Skills voor Amazon Alexavoor meer informatie over het bedienen van je SoundTouch systems met deze vaardigheden.