SoundLink® wireless mobile speaker

Verkocht vanaf 2011 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een Amazon Alexa-apparaat instellen als Bluetooth®-bron

Je Amazon Alexa-apparaat kan via Bluetooth aan je Bose-luidspreker worden gekoppeld. Zo kun je je Alexa-apparaat gebruiken zoals je dat normaal zou doen terwijl je het via je Bose ® -luidspreker hoort.

Het Amazon Alexa-apparaat verbinden:

Voordat u begint:  Ga als volgt te werk om een Bluetooth ® -luidspreker aan te sluiten op een Alexa-apparaat:
  1. Zet je Bose ® -luidspreker in de koppelmodus
    Tip: Dit doet u meestal door de Bluetooth -knop op uw product kort ingedrukt te houden totdat het lampje begint te knipperen. Als dit niet werkt, raadpleegt u een Bluetooth®-apparaat aansluiten voor meer informatie over het activeren van de koppelmodus
  2. Open de Alexa-app
  3. Selecteer apparaten > Echo & Alexa en kies je Amazon-apparaat
  4. Selecteer Bluetooth-apparaten > koppel Een nieuw apparaat en volg de instructies van de app.
Tip: Als het Alexa-apparaat de verbinding verbreekt of als uw Bose-luidspreker automatisch wordt uitgeschakeld als gevolg van inactiviteit, schakelt u uw Bose-luidspreker in, selecteert u de Bluetooth-bron en zegt u „Alexa, Connect Bluetooth” om opnieuw verbinding te maken.