Lifestyle 650 home entertainment system

Verkocht vanaf 2016 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een Amazon Alexa-apparaat instellen als Bluetooth®-bron

Je Amazon Alexa-apparaat kan via Bluetooth aan je Bose-luidspreker worden gekoppeld. Zo kun je je Alexa-apparaat gebruiken zoals je dat normaal zou doen terwijl je het via je Bose ® -luidspreker hoort.

De Amazon Echo Dot verbinden:

Opmerking: Plaats de Echo Dot voor de beste prestaties niet binnen een straal van 3 meter van het Bose-systeem

Eerste installatie:

1. Download en installeer de Amazon Alexa-app in de app store van je apparaat

2. Open de Alexa-app en volg de instructies van de app om de Dot te verbinden met uw draadloze netwerk

3. Wanneer u daarom wordt gevraagd, kiest u ervoor om de Echo Dot met te verbinden Bluetooth®En koppel het vervolgens aan het Bose-systeem:

1. Open de SoundTouch app, navigeer naar Menu > Settings > Speaker Settings en kies het Bose-systeem dat u wilt koppelen

2. Kies in het scherm met systeemdetails de optie 'Bluetooth,” en selecteer vervolgens „Nieuw apparaat koppelen”

3. Ga terug naar de Amazon Alexa-app en maak verbinding met het Bose-systeem door deze te selecteren in de beschikbare Bluetooth apparaatlijst

Als de Echo Dot al is verbonden met uw draadloze netwerk:

1. Kies 'Instellingen' in het menu van de Amazon Alexa-app

2. Selecteer uw Echo Dot in de lijst met apparaten

3. Kies "Bluetooth"

4. Kies „een nieuw apparaat koppelen” en koppel het vervolgens aan het Bose-systeem:

1. Open de SoundTouch app, navigeer naar Menu > Settings > Speaker Settings en kies het Bose-systeem dat u wilt koppelen

2. Open het scherm met systeemdetails en kies "Bluetooth,” en selecteer vervolgens „Nieuw apparaat koppelen”

3. Ga terug naar de Amazon Alexa-app en maak verbinding met het Bose-systeem door deze te selecteren in de beschikbare Bluetooth apparaatlijst

• Zorg ervoor dat de systeemsoftware van Bose up-to-date is om te voorkomen dat het systeem in de stand-bymodus gaat en na 20 minuten de verbinding met de Echo Dot verbreekt

• Als de Echo Dot wordt losgekoppeld, schakelt u het Bose-systeem in op zijn Bluetooth Bron, zeg dan, "Alexa, maak verbinding met Bluetooth"