Bose® Solo 10 TV sound system

Verkocht vanaf 2014 tot 2016

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Schakel tegelijkertijd het Bose-systeem en de aangesloten apparaten in of uit

Je systeem kan de voedingscommando's synchroniseren voor je Bose-systeem en andere apparaten die je afstandsbediening hebt geprogrammeerd om te bedienen. Dit is handig om uw apparatuur (bijv. Kabelbox, tv of Blu-ray-speler) met minder druk op de knop.

De werking van de aan/uit-knop van de universele afstandsbediening voor accessoires wijzigen:

Opmerking: Een programmeerbare universele afstandsbediening is verkrijgbaar als accessoire voor uw product. De afstandsbediening die bij uw product is geleverd, kan niet worden geprogrammeerd om andere apparaten te bedienen.

De aan/uit -knop op uw universele afstandsbediening kan worden aangepast om uw Bose-systeem, TV en CBL/SAT-box gelijktijdig in of uit te schakelen. Deze functie in- of uitschakelen:
  1. Als u dat nog niet hebt, kunt u de afstandsbediening programmeren om de kabel-/satellietdoos en de TV te bedienen. Zie de afstandsbediening programmeren voor meer informatie
  2. Houd op de afstandsbediening tegelijkertijd deknoppen CBL-SAT en TV 10 seconden ingedrukt totdat beide knoppen drie keer knipperen.