Bose Solo Soundbar Series II

Verkocht vanaf 2020 tot 2024

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Schakel tegelijkertijd het Bose-systeem en de aangesloten apparaten in of uit

Je systeem kan de voedingscommando's synchroniseren voor je Bose-systeem en andere apparaten die je afstandsbediening hebt geprogrammeerd om te bedienen. Dit is handig om uw apparatuur (bijv. Kabelbox, tv of Blu-ray-speler) met minder druk op de knop.

De aan/uit-knop aanpassen:

Pas de Power Butto nt ohav van je afstandsbediening aan Stuur stroom aan/van fcommands naar het Bose-systeem, de tv en/of de kabelbox met één druk op de aan/uit-knop.
  1. Programmeer de afstandsbediening om uw TV en/of kabelbox te bedienen. Zie de afstandsbediening programmeren voor meer informatie
  2. Houd op de afstandsbediening tegelijkertijd de knoppen T Ven CBL-SAT 10 seconden ingedrukt tot beide knoppen drie keer knipperen. (Herhaal deze stap om deze functie uit te schakelen.)

Tip: I fa apparaat wordt ingeschakeld terwijl de andere apparaten worden uitgeschakeld (of omgekeerd), druk op de knop CBL-SAT of TV (welk apparaat ook niet wordt ingeschakeld of van fin sync is) en druk vervolgens op de knop Source Power (Bron aan/uit) zodat alle apparaten aan of uit staan. De aan/uit -knop schakelt nu alle apparaten tegelijk in of uit.