SoundSport Pulse wireless headphones

Verkocht vanaf 2016 tot 2019

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Fitness-app instellen - RunKeeper (iOS)

Uw product kan worden geïntegreerd met fitness-apps om informatie te delen. U kunt nu gebruikmaken van uw favoriete compatibele gezondheidstoepassing om uw oefeningsroutine in de gaten te houden en te genieten van andere gezondheidsfuncties.

De hartslagsensor instellen in de RunKeeper-app voor iOS:

Sluit uw hartslagsensor aan

1. Schakel uw hoofdtelefoon in en sluit deze aan op uw mobiele apparaat
    Tip: Tijdens de verbinding wordt een batterijpictogram weergegeven naast het Bluetooth®-pictogram op het apparaat

Bluetooth battery icon

2. Plaats de hoofdtelefoon in uw oren
    Tip: De hartslagsensor bevindt zich in het linkeroordopje, dus zorg ervoor dat deze stevig in uw oor zit
  3. Open de Runkeeper-app
  4. Meld u aan bij uw RunKeeper-account of maak er een
  5. Tik op het pictogram Me linksonder

Selecting Me

6. Raak het pictogram Instellingen aan

Selecting Settings

7. Tik in het menu 'Instellingen' op Apps, diensten en apparaten

Selecting Apps, Services, and Devices

8. Tik op apparaten & Hardware

Selecting Devices and Hardware

9. Tik op hartslagmeter om uw hartslagsensor te zoeken en aan te sluiten. Tik op OK als u hierom wordt gevraagd om de verbinding te bevestigen.
    Tip: U kunt het bericht negeren om uw hoofdtelefoon in de koppelmodus te zetten. Dat is niet nodig voor deze stap

Selecting Heart Rate Monitor  Heart rate monitor pairing  Heart rate monitor paired

Bekijk uw hartslag

Start een workout om uw hartslag weer te geven.
  1. Tik op het menu    Instellingen en tik vervolgens op mij

Selecting Back button in upper-leftSelecting back button in upper-leftSelecting Me button in upper-left

2. Tik op Start

Selecting Start

3. Tik op Start Free Run, geef RunKeeper toegang tot Motion en Fitness en bekijk uw hartslag.
    Tip: Als u geen toegang tot beweging- en fitnessactiviteiten toestaat, kunt u geen Runkeepe -workout starten.

Selecting Start Free Run  Selecting OK  Run activity screen