Bose Frames Tempo

Verkocht vanaf 2020 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het apparaat in- en uitschakelen

Ontdek hoe u uw product sneller kunt gebruiken als u het wilt gebruiken en hoe u het kunt afzetten als het niet in gebruik is.

Uw frames worden geleverd met gedeeltelijke kosten en kunnen nodig zijn om wakker te worden voor het eerste gebruik

Om uw frames uit de slaapstand te halen, sluit u de frames gedurende 2 seconden aan op de voeding en koppelt u de fotolijst vervolgens los. Probeer opnieuw in te schakelen.

Voer de volgende stappen uit om uw product in of uit te schakelen:

Inschakelen:

Druk op de knop op de rechterpoot om de Frames in te schakelen.

• Het statuslampje knippert twee keer wit en brandt vervolgens afhankelijk van de Bluetooth®-verbindingsstatus
  • Een gesproken melding geeft het batterijniveau en de status van Bluetoot aan

Uitschakelen

• Houd de knop ingedrukt totdat u een toon hoort. Het statuslampje knippert twee keer wit en wordt vervolgens zwart

• U kunt de frames ook 2 seconden ondersteboven draaien om ze uit te schakelen. Het statuslampje knippert wit twic en wordt vervolgens zwart. Je kunt Flip-to-OFF uitschakelen in de Bose Music-app in het menu Instellingen .
OPMERKING: Nadat de frames zijn uitgeschakeld, kunt u ze in elke gewenste richting verplaatsen.

Automatisch uitschakelen met bewegingsdetectie

Met de functie voor automatisch uitschakelen wordt de accu gespaard wanneer de Frames niet worden gebruikt. De frames worden uitgeschakeld wanneer het geluid is gestopt en u de frames 10 minuten niet hebt verplaatst. Druk op de knop op de rechterpoot om de Frames in te schakelen.
OPMERKING: Je kunt bewegingsdetectie uitschakelen in de Bose Music-app in het menu Instellingen .