SoundTouch 10 wireless speaker

Verkocht vanaf 2020 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

ITunes-audioboeken afspelen via SoundTouch

Ontdek hoe je kunt luisteren naar audioboeken die zijn gedownload of toegevoegd aan een iTunes-muziekbibliotheek die is gekoppeld aan je SoundTouch-account.

Bepaal of de audioboekbestanden AAC-bestanden zijn.

In iTunes hebben audioboeken de extensie .m4b en worden ze niet weergegeven in de SoundTouch app. M4b-bestanden kunnen echter worden gewijzigd in .m4a-bestanden en opnieuw worden geïmporteerd als het een AAC-bestand betreft.

Zie het bestandstype van een audiotrackbepalen voor informatie over het bepalen van het bestandstype.

Als het bestand AAC is, wijzigt u de extensie in .m4a.

1. Zoek het audiobestand. Tenzij deze handmatig is gewijzigd, is de locatie /Users/[username]/Music/iTunes/
  2. Selecteer de bestandsnaam en klik erop om deze te hernoemen. U kunt ook met de rechtermuisknop op de bestandsnaam klikken en Naam wijzigen selecteren
  3. Wijzig de extensie aan het einde van de bestandsnaam van .ac cto .m4a
  4. Re-ad het bestand naar iTunes
  5. Als u het mediatype voor het bestand hebt toegevoegd, wijzigt u het in Muziek
    1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand
    2. Klik op Opties
    3. Klik op het  vervolgkeuzemenu Mediasoort en selecteer Muziek

6. Wacht tot 15 minuten totdat uw muziekbibliotheek automatisch wordt gesynchroniseerd. Zie de muziekbibliotheek synchroniseren voor meer informatie
  7. Ga in de muziekbibliotheek naar het genre Books & Spaande Word om het bestand te zoeken en af te spelen.