Bose Frames Alto

Verkocht vanaf 2019 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het volumeniveau van uw product aanpassen

Leer hoe u de volumeregeling van uw product omhoog of omlaag zet.

Press & Turn-volumeregeling gebruiken

U kunt het volume aanpassen met de volumeknoppen indrukken en draaien of met de volumeknoppen op uw mobiele apparaat.

Druk op de volumeknop en draai deze als volgt:
  • Zorg ervoor dat de software van de frames up-to-date is
  • Zorg ervoor dat de volumeregeling drukken en draaien is ingeschakeld in de Bose Connect-app. Deze optie bevindt zich in het menu Instellingen.

Als u het volume wilt verhogen, houdt u de knop op uw fotolijst ingedrukt terwijl u uw hoofd naar rechts draait. Laat de knop los om het volume in te stellen.

U hoort een toon wanneer het volume het maximumniveau bereikt.

Als u het volume wilt verlagen, houdt u de knop ingedrukt terwijl u uw hoofd naar links draait. Laat de knop los om het volume in te stellen.

Je hoort een toon wanneer het volume het minimumniveau bereikt.

Opmerking: Draai uw hoofd langzaam om het volume geleidelijker aan te passen.