Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker

Verkocht vanaf 2021 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Muziek onderbroken door inkomende oproep

Als u naar muziek luistert op uw mobiele apparaat en de muziek onverwachts wordt overgenomen door een waarschuwing voor een inkomende oproep, leest u hoe u de oproepwaarschuwing op uw product kunt uitschakelen.

Hiermee schakelt u gesproken aanwijzingen in of uit.

1. De speaker inschakelen
  2. Houd tegelijkertijd Volume + en Volume – ingedrukt tot u een bevestiging hoort.

Als het aangesloten apparaat een Android-telefoon is, schakelt u Call Audio voor het product uit.

Ga naar de Bluetooth®-instellingen van het apparaat, selecteer uw product om de bijbehorende instellingen weer te geven en schakel vervolgens Call Audiouit.
Opmerking: Hierdoor worden alle functies van de luidspreker uitgeschakeld, inclusief de gespreksmeldingen en de mogelijkheid om oproepen via de luidspreker te bellen/beantwoorden.

Android Bluetooth device settings