Bose Smart Soundbar 700

Verkocht vanaf 2018 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Aanbevolen routerinstellingen voor gebruik met Bose Wi-Fi-producten

Routerconfiguraties kunnen netwerkverkeer beperken, wat communicatieproblemen met het netwerk of de app kan veroorzaken. Als je netwerkproblemen ondervindt, probeer dan deze instellingen voor de beste prestaties met je Bose-product.

Zoek in het menu met routerinstellingen naar de volgende instellingen en pas deze aan zoals aangegeven:

Opmerking: Voordat u wijzigingen aanbrengt in de  configuratie van uw router, hoeft u de huidige instellingen niet te wijzigen voor het geval u wijzigingen die niet zijn geslaagd, ongedaan wilt maken.

Aanbevolen routerinstellingen voor compatibiliteit met Bose-producten

1. UPnP: Inschakelen
  2. Multicast: Inschakelen
  3. IGMP: Inschakelen
  4. Draadloze isolatie: Uitschakelen
  5. IGMP-proxy: Uitschakelen
  6. IGMP-snooping: Uitschakelen
  7. Wi-Fi-radio of radiomodus: Gemengd of B/G/N
  8. Verborgen modus: Uitschakelen
  9. MAC-filtering/toegangscontrole: Schakel het MAC-adres van het Bose-systeem uit of voeg het toe aan de lijst met toegestane apparaten
  10. WPS: Uitschakelen
  11. WAN IP-blokkering: Uitschakelen

Aanbevolen routerinstellingen voor Bose-productprestaties

1. Draadloos kanaal: Vast (selecteer een specifiek kanaal); automatische kanaalselectie wordt niet aanbevolen

Standaard Wi-Fi gebruikt 11 kanalen. Voor het selecteren van het beste kanaal is mogelijk een proefversie en een fout nodig. Kies kanaal 1 of 11 en bekijk het systeem om te zien of de prestaties verbeteren. Als dit niet het geval is, probeert u de andere kanalen totdat de prestaties verbeteren

2. Beveiligingstype: WPA-2 (PSK) met AES-codering

Sommige routers bieden een gemengde beveiligingsmodus van WPA (TKIP)/WPA-2 (AES) voor compatibiliteit met oudere producten. Kies alleen WPA-2 als geen netwerkapparaten afhankelijk zijn van WPA of gemengde modus. Als u niet zeker weet of dit gevolgen heeft voor andere netwerkapparaten, noteert u de huidige beveiligingsinstelling, schakelt u over naar WPA-2 en probeert u alle andere netwerkapparaten. Ga indien nodig terug naar de vorige beveiligingsinstelling

3. WMM: Uitschakelen

Deze instelling is bedoeld om streamingservices te optimaliseren, maar geeft doorgaans voorrang aan spraak- of videostreaming, wat een negatieve invloed kan hebben op audiostreaming of bandbreedte kan reserveren voor spraak- of videoapparaten, zelfs als deze zijn uitgeschakeld. Hoewel het uitschakelen van WMM wordt aanbevolen, verbetert het inschakelen van WMM op sommige routers de prestaties. Als WMM is uitgeschakeld op de router en er problemen optreden met uw Bose-product, schakelt u WMM in en controleert u of er verbeteringen zijn

4. Dual-Band (2.4 GHz en 5 GHz) SSID: Noem beide op een andere manier.

Met routers die meer dan één netwerk uitzenden, worden de netwerken verschillende namen gegeven. Als uw netwerken dezelfde naam hebben, weten producten op de netwerken mogelijk niet het verschil met dezelfde namen. Deze scan zorgt ervoor dat ze af en toe verbinding maken en opnieuw verbinding maken terwijl ze proberen te schakelen tussen netwerken. Om dit te voorkomen, bijvoorbeeld als de router een sa 2.4 GHz-netwerk en een 5 GHz-netwerk aanbiedt, noemt u één „MyNetwork2.4” en noemt u de andere „MyNetwork5.0”.