SoundTouch® 20 series II Wi-Fi® music system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het IP-adres bepalen

Een IP-adres is een reeks nummers die een product gebruikt om te communiceren op een netwerk. Dit adres kan handig zijn voor geavanceerde instellingen of het oplossen van problemen.

Gebruik een van deze methoden om het IP-adres van het systeem te bepalen:

De SoundTouch app gebruiken

1. Selecteer Menu > Instellingen > Info
  2. Selecteer het gewenste systeem en kopieer het IP-adres in het scherm Systeeminfo

Het systeemdisplay gebruiken

1. Schakel het systeem in
  2. Houd op het systeem tegelijkertijd 5 en Volume – ingedrukt totdat HOLD for system information op het display verschijnt

3. Wacht tot het aftellen vanaf 5 op het display eindigt en het systeemmenu verschijnt
  4. Druk herhaaldelijk op Volume – tot 2.3 IP Address (IP-adres) wordt weergegeven, waarin het IP-adres wordt weergegeven

Met een Mac of pc

1. Voer Terminal (Mac) of Opdrachtprompt (Windows) uit op een computer die is aangesloten op hetzelfde netwerk als het systeem
  2. Voer de opdrachtarp –a in om een lijst met IP-adressen op het netwerk en de bijbehorende MAC-adressen weer te geven
  3. Identificeer het systeem aan de hand van het MAC-adres en kopieer vervolgens het bijbehorende IP-adres. Als er twee IP-adressen verschijnen, kopieert u bot
    Tip: Hoewel er geen ingestelde indeling is voor een MAC-adres van Bose, beginnen sommige algemene adressen met 00-0C-8A of 08-DF-1F (serie I), 08-DF-1F (serie II), D0-39-72, 5C-31-3e, 6C-EC-EB, Of 54-4A-16 (serie III)

Het instellingenmenu van de router gebruiken

1. Meld u aan bij het instellingenmenu van de router
  2. Navigeer naar de tabel met IP-adressen
  3. Identificeer het systeem aan de hand van het MAC-adres en kopieer vervolgens het bijbehorende IP-adres. Als er twee IP-adressen worden weergegeven, kopieert u beide
    Tip: Hoewel er geen ingestelde indeling is voor een MAC-adres van Bose, beginnen sommige algemene adressen met 00-0C-8A of 08-DF-1F (serie I), 08-DF-1F (serie II), D0-39-72, 5C-31-3e, 6C-EC-EB, Of 54-4A-16 (serie III)