Lifestyle 550 home entertainment system

Verkocht vanaf 2018 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

HDMI-CEC in- of uitschakelen

CEC (Consumer Electronics Controls) is een manier waarop communicatie en bewerkingen kunnen plaatsvinden tussen apparaten die zijn aangesloten met HDMI-kabels. Met deze functie kan het ene apparaat de basisfuncties van een ander apparaat bedienen, zoals het uitschakelen van een apparaat of het wijzigen van de geselecteerde ingang van een TV.

HDMI-CEC in- of uitschakelen:

Opmerking: Deze instelling is van toepassing op alle HDMI-apparaten die op uw systeem zijn aangesloten.
  1. Schakel uw systeem in
  2. Druk op de afstandsbediening op SETUP om het syste mmenu weer te geven. (Tip: Als het systeemmenu niet op uw TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd )
  3. Selecteer CEC-instellingen
  4. Blader omhoog of omlaag om een HDMI-CEC-instelling te selecteren en druk vervolgens op de knop OK :
    1. Standaard aan: Hiermee wordt CEC ingeschakeld
    2. Alternatief op: Probeer deze instelling als u geen onverwachte ervaring kunt instellen controle met bepaalde apparaten
    3. Uit: Hiermee schakelt u CEC uit
  5. Druk op EXIT om het menu af te sluiten
Dit is een mondiale setting en zal van toepassing zijn op alle inputs.