Lifestyle® 35 series III DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2006 tot 2007

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De optie Instellingen op TV wijzigen

Met de optie Instellingen op TV in het systeemmenu bepaalt u of de Bose-menu's zowel op de systeemconsole als op de aangesloten TV worden weergegeven, of alleen op de systeemconsole. Als u bijvoorbeeld de systeeminstellingen wilt aanpassen om het beeld op de TV te bedekken, kunt u die optie hier selecteren.

Pas de optie Instellingen op TV aan.

Deze optie is alleen beschikbaar op systemen waarop consolesoftware 030100 of hoger wordt uitgevoerd. Zie de software- of firmwareversie controlerenvoor meer informatie.
  1. Schakel uw systeem en TV in.
  2. Druk op de afstandsbediening op de knop System .
    Tip: Als het systeemmenu niet op uw TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd.
  3. Blader met de pijltoetsen naar rechts om het pictogram Video te selecteren.
  4. Blader omlaag om Settings on TV(Instellingen op TV) te selecteren.
  5. Druk op de pijl naar rechts om de huidige instelling te markeren.
  6. Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om een optie te selecteren:
    1. Ja geeft het menu Bose Settings (Bose-instellingen) voor de TV-, CBL-SAT-, VCR- en AUX-bronnen weer op zowel de TV als op het scherm van de systeemconsole.
    2. Met Nee wordt het menu Instellingen voor de TV-, CBL-SAT-, VCR- en AUX-bronnen alleen op het display van de systeemconsole weergegeven.
  7. Druk op de knop Exit om het menu te verlaten.