Lifestyle® 135 system II

Verkocht vanaf 2013 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Muziek streamen naar een Bose-systeem met Spotify Connect

In de Spotify-app kun je Spotify Connect gebruiken om audio naar een Bose-luidspreker te streamen. Hiermee kun je de Spotify-app op de normale manier gebruiken terwijl je je Spotify-app-selecties op je Bose-luidspreker hoort.

Spotify streamen met Spotify Connect:

Spotif yabonnees kunnen hun account toevoegen aan de Bose ap pt osearch en Spotify-content afspelen. Als alternatief kunnen Spotify-abonnees en Spotify Free-gebruikers Spotify naar Bose-systemen streamen via Spotify Connect vanuit de Spotify-app.
  1. Begin met het afspelen van iets in de Spotify-app
  2. Tik voor het scherm nu afspelen op de luidspreker ico ntik naast de playbac kcontrols om het menu Spotify Connect te openen
  3. Selecteer de Bose-luidspreker die je wilt horen