Bose Smart Speaker 500

Verkocht vanaf 2018 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een Spotify-account toevoegen

Je kunt muziekservices toevoegen aan je Bose-account voor toegang tot een verscheidenheid aan streaming content. Muziekdiensten kunnen per regio verschillen.

Voeg een Spotify-account toe.

Dingen om te weten

• Je kunt meerdere  Spotify-accounts op je Bose-account plaatsen. D owissel tussen accounts, selecteer Spotify in de Bose-app en tik vervolgens op het e-mailadres van de Spotify-account die je niet wilt gebruiken
  • Bestaande Spotify-accounts die gebruikmaken van je Facebook-login kunnen worden toegevoegd aan de Bose-app
  • Als u een nieuw account wilt maken met een Facebook-account, gaat u naar de Spotify-app of -website, maakt u het account aan, opent u de Bose-app en meldt u zich aan bij het account dat u hebt gemaakt
  • Spotify Premium- en Spotify Free-accounts kunnen worden toegevoegd. Gratis account sare beperkt niet -geopereerde afspeellijsten op basis van je luistergewoonten; de kan door content bladeren, afspeellijsten maken of ski pand-herhalingstracks maken

Om een account toe te voegen

1. Tik in de Bose Music-app op het pictogram Mijn Bose icon in linksboven
    Tip: Als u het pictogram niet ziet, dient u het product te selecteren en vervolgens naar het pictogram te zoeken
  2. Tik op het pictogram Mijn account icon
  3. Raak muziekservices beheren aan
  4. Tik op nieuwe service toevoegen
  5. Blader naar het Spotify -pictogram en tik erop
  6. Volg de instructies van de app om je Spotify-account aan te maken
    Tip: De standaardwebbrowser op je apparaat kan worden geopend om je account via Spotify te completeler te maken
  7. Tik op Gereed met Services.