SoundTouch® 520 home cinema system

Verkocht vanaf 2015 tot 2017

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De AUX-uitgang aan de zijkant instellen

De 3.5 mm connector aan de zijkant van de systeemconsole kan worden gebruikt als hoofdtelefoonaansluiting of als extra audio-ingang (bijv. om snel een smartphone, laptop of ander draagbaar media-apparaat aan te sluiten). Ontdek hoe u kunt selecteren wat de connector moet doen.

Selecteer de functie voor de AUX-ingang aan de zijkant van de console.

1. Druk op de afstandsbediening op de knop System om het systeemmenu aan de voorkant van de console weer te geven
  2. Scroll naar beneden om AUX aan 5 ZIJDEN te selecteren
  3. Scroll naar links van righ tt en selecteer een optie:
    • Audio in is de standaardinstellingen. Hiermee kunt u eenvoudig een draagbaar apparaat aansluiten (bijv. smartphone of laptop) om via uw systeem te horen. Als de verbinding tot stand is gebracht, drukt u op de SoundTouch -knop om het aangesloten apparaat te selecteren
    • Met een hoofdtelefoon kunt u een hoofdtelefoon aansluiten die u kunt gebruiken in plaats van de systeemluidsprekers. Als u een hoofdtelefoon aansluit, worden de systeemluidsprekers gedempt.
  4. Druk op EXIT om het menu af te sluiten.