Lifestyle® 35 series III DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2006 tot 2007

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Beeldweergave instellen

De beeldweergave wijzigt de beeldverhouding van het TV-beeld door het uit te rekken, in te zoomen of grijze balken toe te voegen. Omdat veel TV's hun bedieningselementen voor de beeldverhouding uitschakelen wanneer ze zijn aangesloten op HDMI, kunt u met Image View controleren of het beeld goed op uw TV-scherm past.

Een instelling voor de beeldweergave selecteren:

Voordat je begint

Beeldweergave instellen:
  1. De accessoire VS- 2video enhancer mus sluit de systeemconsol eto de T Vvia HDMI aan
  2. De  instelling voor breedbeeld-TV van het systeem moet Jazijn. Zie de instelling breedbeeld-TV gebruiken voor meer informatie
  3. Als de videoresolutie van het systeem  is ingesteld op gis Fixed, moet het aangesloten apparaat een resolutie van 720p of hoger hebben.  Zie videoresolutie instellen voor meer informatie
Opmerking: Elke HDMI-videobron kan een afzonderlijke beeldweergave-instelling hebben.

Beeldweergave instellen met de afstandsbediening

Druk herhaaldelijk op de knop Library (Bibliotheek) (boven de knop Settings (Instellingen)) om door de beschikbare instellingen te bladeren.

Opmerking: Als uw afstandsbediening is geprogrammeerd om uw TV te bedienen, kan de knop Library (Bibliotheek) de beeldverhouding van de TV wijzigen in plaats van de instelling Image View (beeldweergave). Dit gebeurt als de instelling TV Control in het systeemmenu is ingesteld op TV. Wijzig in dit geval de beeldweergave via het systeemmenu aan de hand van de onderstaande instructies.

Beeldweergave instellen in het systeemmenu

In de onderstaande stappen kunt u het systeemmenu bekijken op uw TV-scherm en/of op het scherm van de systeemconsole.
  1. Druk op de afstandsbediening op de knop Instellingen
    Tip: Als het systeemmenu niet op uw TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd
  2. Blader omlaag om Image View (beeldweergave) te selecteren (of BEKIJK op het econsole-scherm)
  3. Blader naar rechts om de opties te selecteren
  4. Scrol lup of dow nt oselect  asetting
  5. Druk op de knop Exit om het menu te verlaten.

Opties voor beeldweergave

Normaal: Beeld is ongewijzigd.

Image View set to Normal

Zoom: Het beeldformaat wordt horizontaal en verticaal vergroot om het scherm aan te passen.

Image View set to Zoom

Uitrekken: Het beeld wordt gelijkmatig vanuit het midden uitgerekt.

Image View set to Stretch

Grijze balken: Verticale grijze balken zijn naast de linker- en rechterkant van het normale beeld.

Image View set to Gray bars