Lifestyle 550 home entertainment system

Verkocht vanaf 2018 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het volume van de achterste surround-luidsprekers aanpassen

Het volumeniveau van beide achterste surround-luidsprekers kan onafhankelijk van de voorste luidsprekers worden ingesteld. Dit is bijvoorbeeld handig als u het omgevingsgeluid van de achterluidsprekers harder of stiller wilt maken.

Het niveau van de surroundluidspreker omhoog of omlaag zetten:

1. Druk op de knop MEER op de afstandsbediening om het menu op het display van de afstandsbediening weer te geven
  2. Blader omhoog of omlaag om AV Settings(AV-instellingen) te selecteren en druk vervolgens op de knop OK
  3. Selecteer systeem AV-instellingen
  4. Selecteer Surround
  5. Blader naar links of rechts om een instelling te selecteren
  6. Wacht 10 seconden tot het menu wordt afgesloten.

Het midden- en surround-luidsprekerniveau aanpassen met de SoundTouch app:

1. Tik in het menu van de SoundTouch app op Instellingen
    Tip: Tik op het menupictogram  in de linkerbovenhoek om het app-menu te openen

The Bose Connect app menu screen

2. Tik op Speaker Settings, en tik op het systeem dat u wilt aanpassen

The Bose Connect app settings screen The Bose Connect app speakers screen

3. Tik in het scherm Speaker Details (Details luidspreker) op Audio Settings (Audio-instellingen)

The Bose Connect app speaker details screen

4. Tik onder middenniveau of surround-niveauop de pijlen naar rechts en links aan beide zijden van de volumebalk om het niveau van de middelste of surround-luidsprekers te verhogen of te verlagen.

The Bose Connect app audio settings screen