Lifestyle® SoundTouch® 535 entertainment system

Verkocht vanaf 2015 tot 2016

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een Deezer-account toevoegen

Voeg muziekservices toe aan je Bose-account voor toegang tot een verscheidenheid aan streaming content. Muziekdiensten kunnen per regio verschillen.

Voeg een Deezer-account toe.

Dingen om te weten

• Deezer Premium+-account sare wordt aanbevolen voor volledige toegang tot Deezer-content
  • Niet-premium-accounts in de VS kunnen door de Deezer-catalogus bladeren, maar kunnen geen content afspelen
  • Niet-premium accounts buiten de VS hebben toegang tot gepersonaliseerde radio en 30-seconden track previews
  • Je kunt deezer toevoegen aan je SoundTouch-account met behulp van de SoundTouch app voor Android of iOS. U hoeft Deezer niet toe te voegen vanuit de PC/Mac-app op een computer. Als u Deeze rfro mthe PC/Mac-app eenmaal hebt toegevoegd, hebt u echter toegang tot de app Deeze rfro mthe PC/Mac

Een Deezer-account toevoegen

1. Open de SoundTouch app op een Android- of iOS-apparaat
  2. Kies in de SoundTouch app het pictogram Menu linksboven

3. Kies Service toevoegen

4. Kies Deezer

1. Als u zich wilt aanmelden bij een bestaande account, voert u het e-mailadres en wachtwoord voor de account in, nchoose  ADD ACCOUNT
    2. Als u een nieuwe account wilt maken, kiest u GRATIS PROEFVERSIE BESCHIKBAARen voert u de vereiste gegevens in