SoundTouch® 520 home cinema system

Verkocht vanaf 2015 tot 2017

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een iHeartRadio-account toevoegen

Je kunt muziekservices toevoegen aan je Bose-account voor toegang tot een verscheidenheid aan streaming content. (Opmerking: Music services vary by region.)

Een iHeartRadio-account toevoegen:

IHeartRadio is beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten van Amerika.
  1. Kies in de SoundTouch app het pictogram Menu linksboven

2. Kies Service toevoegen

3. Kies iHeartRadio:

• Als u zich wilt aanmelden bij een bestaande iHeartRadio-account, voert u het e-mailadres en wachtwoord voor de account in en kiest U ACCOUNT TOEVOEGEN
    • Als u zich wilt aanmelden bij een bestaande iHeartRadio-account naast een Facebook-login, kiest u de LOG i Nbutton met het Facebook-pictogram en voert u de accountgegevens in*
    • Als u een nieuwe account wilt maken, kiest u EEN IHEARTRADIO-ACCOUNT MAKEN en voert u de nieuwe accountinformatie* in

*Bestaande iHeartRadio-accounts die zijn gekoppeld aan een Facebook-login kunnen worden toegevoegd. Je kunt echter geen nieuwe accounts maken met een Facebook-login vanuit de SoundTouch app. Als u een nieuw account wilt maken met een Facebook-account, maakt u het account met behulp van de iHeartRadio-app of -website. Zodra je een account hebt gemaakt, kun je je aanmelden bij die account in de SoundTouch app.