Lifestyle 650 home entertainment system

Verkocht vanaf 2016 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Opnieuw verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat dat u al hebt verbonden

Uw product onthoudt de laatste paar Bluetooth-apparaten waaraan het is gekoppeld, zodat het snel en automatisch opnieuw verbinding kan maken. Dit is handig als uw product verbinding maakt met een ander apparaat wanneer u het inschakelt of als u gewoon wilt overschakelen naar een ander apparaat.

Het opnieuw verbinden van een Bluetooth®-apparaat dat u eerder hebt verbonden, gebeurt automatisch.

Wanneer u de Bluetooth-bron op uw product selecteert, probeert het apparaat automatisch het laatst verbonden Bluetooth-apparaat te selecteren. Als dat apparaat niet beschikbaar is en u andere apparaten hebt aangesloten, kan er een korte vertraging optreden terwijl het zoekt naar die andere apparaten in volgorde van de laatste verbinding.

Houd  de Bluetooth -knop ingedrukt totdat op het display Gereed om verbindingte maken wordt weergegeven. Selecteer vervolgens je Bose-product in het Bluetooth-menu van het apparaat waarmee je verbinding wilt maken.

Als u geen verbinding kunt maken met een Bluetooth®-apparaat, probeer dan onze suggesties voor probleemoplossing.