Bose on-ear wireless headphones

Verkocht vanaf 2017 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Meerdere Bluetooth®-verbindingen gebruiken

Multipoint is een functie waarmee uw product verbinding kan maken met meer dan één Bluetooth-apparaat. Dit is handig als u tussen twee smartphones wilt schakelen zonder telkens opnieuw verbinding te maken en de verbinding te verbreken.

Meerdere verbindingen beheren

Als de hoofdtelefoon wordt ingeschakeld, probeert deze opnieuw verbinding te maken met de twee laatst verbonden apparaten. Wanneer er twee apparaten actief verbonden zijn, kunt u muziek van beide apparaten afspelen. Om te wisselen tussen de verbonden apparaten, pauzeert u het eerste apparaat en speelt u muziek af van het tweede apparaat.

Schakelen tussen aangesloten apparaten
Muziek afspelen van een apparaat in het geheugen van de hoofdtelefoon dat momenteel niet is aangesloten:
  1. Schuif de aan/uit-schakelaar helemaal omhoog naar het Bluetooth®-symbool en laat de schakelaar los om te horen welke apparaten momenteel zijn verbonden.
  2. Schuif de aan/uit-schakelaar binnen drie seconden helemaal omhoog naar het Bluetooth-symbool en laat de knop weer los om verbinding te maken met het volgende gekoppelde apparaat.
  3. Herhaal stap 2 totdat u de naam van het juiste apparaat hoort.
Opmerking: Om deze functie te gebruiken moet je gesproken instructies inschakelen. Zie gesproken aanwijzingen in- of uitschakelen.