Lifestyle 550 home entertainment system

Verkocht vanaf 2018 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Er worden geen albumhoezen weergegeven in de SoundTouch app voor de muziekbibliotheek spoor

De SoundTouch app kan albumhoezen weergeven voor de nummers in uw opgeslagen muziekbibliotheek. Als albumhoezen niet worden weergegeven, probeert u het volgende:

Albumhoezen worden niet weergegeven

Raadpleeg de app voor informatie over de albumhoes van het nummer dat momenteel wordt afgespeeld.

Voor muziekbibliotheken op computers moet albumhoezen aan elk albumnummer worden gekoppeld.

Albumhoezen moeten in afzonderlijke audiobestanden zijn ingesloten om zichtbaar te zijn in de SoundTouch app. Als u afbeeldingen wilt insluiten, gebruikt u het programma dat u gebruikt om uw bibliotheek te beheren. (d.w.z. ITunes, Windows Media Player, enz.)

Bepaal voor muziekbibliotheken met NAS-stations hoe het station albumgegevens leest.

Verschillende NAS-schijven bieden verschillende functies in hun muziekservers. Voor albumhoezen kunnen sommigen illustraties lezen die zijn ingesloten in mediabestanden, terwijl anderen mogelijk een albumafbeelding in de albummap nodig hebben. Raadpleeg de documentatie bij het NAS-station om te bepalen wat er nodig is voor de muziekserver om albumhoezen te kunnen lezen

Als u een muziekbibliotheek van Windows Media Player afspeelt, worden albumhoezen mogelijk niet weergegeven in de SoundTouch app.

Albumhoezen voor muziek die wordt gestreamd vanuit een muziekbibliotheek van Windows Media Player die aan je SoundTouch-logo is gekoppeld, worden mogelijk niet korftig of helemaal niet weergegeven in de SoundTouch app.

Als er illustraties aan het bestand zijn toegevoegd nadat het door de SoundTouch music server is geïndexeerd, synchroniseert u de muziekbibliotheek.

De inhoud van de muziekbibliotheek wordt elke 15 minuten automatisch gesynchroniseerd. Indien nodig kan een synchronisatie op elk gewenst moment handmatig worden gestart. Zie de muziekbibliotheek synchroniserenvoor meer informatie.

Verwijder de muziekbibliotheek en voeg deze opnieuw toe.