CineMate 220 home cinema system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een systeem verwijderen uit je Bose SoundTouch-account

Je kunt een systeem verwijderen dat je eerder aan je SoundTouch-account hebt toegevoegd. Dit helpt bij het organiseren van uw app door het systeem te verwijderen dat u niet langer gebruikt.

Ga als volgt te werk om een systeem uit de account te verwijderen:

1. Kies in de SoundTouch app het menupictogram linksboven

Menu button in upper-left

2. Kies "Settings" > "Speaker Settings" > en selecteer het systeem dat u wilt verwijderen

App menu  Settings menu
    Speaker list

3. Kies „LUIDSPREKER VERWIJDEREN”

Speaker details

4. Kies „VERWIJDEREN” om te bevestigen

Remove speaker prompt