Lifestyle 550 home entertainment system

Verkocht vanaf 2018 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

System software download started but will not complete

Als het downloaden van een systeemupdate is begonnen, maar vastloopt of niet is voltooid, probeert u het volgende:

Controleer of andere apparaten in uw netwerk te veel bandbreedte gebruiken.

Wanneer een apparaat actief is op uw netwerk, gebruiken ze een deel van de beschikbare bandbreedte van uw router. Sommige taken gebruiken meer bandbreedte dan andere, zoals videostreaming, games, videogesprekken, back-ups van gegevens, enzovoort Als apparaten deze taken uitvoeren, kan de bandbreedte voor andere apparaten afnemen. Schakel elk apparaat of elke app die veel bandbreedte gebruikt uit en controleer of de prestaties verbeteren. Gebruik indien mogelijk een Ethernet-kabel in plaats van Wi-Fi om apparaten met een hoge bandbreedte op uw netwerk aan te sluiten. Dit maakt draadloze bandbreedte vrij voor apparaten die draadloos moeten worden verbonden.

Controleer op bronnen van draadloze storing.

Het is mogelijk dat interferentie van andere draadloze apparaten die de draadloze functionaliteit van uw product beïnvloeden. CHEC kfor ander draadloos apparaat in de buurt van uw product  (bijv. Een andere router, draadloze telefoon, draadloze printer, smart-tv, enz.). Om te voorkomen dat het apparaat  storing veroorzaakt, kunt u proberen het netsnoer van het apparaat los te koppelen of Wi-Fi op het apparaat uit te schakelen. Als het probleem is opgelost wanneer een bepaald apparaat wordt verwijderd, tr yplacine gthat apparaat verder weg van uw product, indien mogelijk. Als het apparaat een  draadloze kanaalinstelling heeft, probeer dan een ander kanaal.

Herstart je router.

Router -instellingen moeten van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van de router 30 seconden uit het stopcontact, wacht tot de router is opgestart en maak verbinding. (Opmerking: Elk apparaat dat met internet is verbonden, wordt tijdens het opnieuw instellen onderbroken.)

Probeer uw product bij te werken met de andere beschikbare alternatieve updatemethode.

I fa bijzondere update voor u rproduct isn' tinstalling zoals verwacht, er zijn alternatieve manieren om het te installeren. Probeer de verschillende updatemethoden t ofind tha tone works. Zie de software of firmware van uw product bijwerkenvoor meer informatie.

Sluit uw product aan op de router met een Ethernet-kabel.

Als uw product werkt terwijl u een bekabelde netwerkverbinding gebruikt, heeft het probleem te maken met de configuratie van het draadloze netwerk. Als u geen draadloze verbinding nodig hebt, kunt u een bekabelde verbinding gebruiken. Zie uw product instellenvoor meer informatie.