Lifestyle® 525 series III home entertainment system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Muziekbibliotheek is leeg of er ontbreken tracks

Als je je muziekbibliotheek selecteert in de SoundTouch app, maar de inhoud van de bibliotheek leeg is of nummers ontbreken, probeer dan het volgende:

Als er onlangs nummers of afspeellijsten zijn toegevoegd, synchroniseert u de muziekbibliotheek.

De muziekbibliotheek synchroniseert automatisch elke 15 minuten om te scannen op wijzigingen. Indien nodig kan een synchronisatie op elk gewenst moment handmatig worden gestart. Zie de muziekbibliotheek synchroniserenvoor meer informatie.

Apple Music-nummers worden niet weergegeven in de SoundTouch app.

Apple Music-nummers kunnen worden toegevoegd aan afspeellijsten in iTunes, maar als het nummer niet over het Cloud downloa -dicon beschikt Cloud download icon ze worden niet opgeslagen op uw computer en kunnen er niet mee worden gedownload. Deze bestandstypen en dwith "/AppleMusic."

Ga voor iTunes-bibliotheken naar de iTunes-voorkeuren en schakel het delen van uw bibliotheek met andere toepassingen in.

Open iTunes en ga naar Voorkeuren > Geavanceerden schakel vervolgens het selectievakje XML van iTunes-bibliotheek delen met andere toepassingenin. Als deze optie niet is ingeschakeld, kunnen andere toepassingen, zoals SoundTouch, je iTunes-bibliotheek niet vinden. (Opmerking: Deze optie is beschikbaar in iTunes versie 12.2 of hoger.)

Controleer de eigenschappen van de bestanden in uw muziekbibliotheek en verwijder beveiligingsblokken, indien ingeschakeld.

Mappen en bestanden kunnen verschillende beveiligingsinstellingen hebben om te bepalen of ze beschikbaar zijn voor verschillende programma's.
  • Voor Windows-gebruikers: Klik met de rechtermuisknop op de bestanden of mappen, klik opEigenschappen >tabblad Beveiliging >Bewerkenen controleer of toestaan is ingeschakeld voor volledig beheer, wijzigen, lezen en uitvoeren, lezen en schrijven.
  • Mac-gebruikers: Selecteer de bestanden of mappen, klik op Bestand > Info ophalen > delen en machtigingen, selecteer vervolgens een gebruikersgroep in de kolom Naam en kies lezen en schrijven in het pop-upmenu.
Als er wijzigingen zijn aangebracht in de bestandseigenschappen, synchroniseert u de bibliotheek opnieuw. Zie de muziekbibliotheek synchroniserenvoor meer informatie.

Als u MacOS 10.15 (Catalina) of hoger gebruikt, worden muziekbibliotheken niet ondersteund.

Vanaf MacOS 10.15 is iTunes niet langer opgenomen in MacOS. Omdat de SoundTouch app alleen muziekbibliotheken van iTunes of Windows Media Player ondersteunt, kan er geen muziekbibliotheek worden toegevoegd vanaf een computer met MacOS 10.15. Als een bibliotheek al op een computer met  een aprejous MacOS versie nand werd toegevoegd, daarna werd die computerrwas bijgewerkt naar Catalina, dan werkt de librar yon die computerrwill nog steeds bu tthe inhoud van de librar ycannot be updated.

Als u iTunes 12.5.1 op een Windows-computer gebruikt, moet het XML-bestand „iTunes Music Library” zich in de standaard iTunes-map bevinden.

Als u iTunes 12.5.1 op een Windows-computer gebruikt, heeft de SoundTouch app geen toegang tot de bibliotheek als het iTunes XML-bestand (iTunes Music Library.xml) zich niet op de standaard iTunes-locatie bevindt. Controleer of het bestand zich bevindt zoals hieronder wordt weergegeven. Als dit niet het geval is, zoekt u het bestand en verplaatst u het hier:
  1. Voor Windows Vista en nieuwer: C:\gebruikers\[gebruikersnaam]\Muziek\iTunes
  2. Voor Windows XP: C:\Documents and Settings\[gebruikersnaam]\My Documents\My Music\iTunes
Meer informatie over mappen van Apple.com

Als iTunes wordt gebruikt om de bibliotheek te beheren, moet u bepalen of de nummers zich in de cloud bevinden.

Zoek in iTunes de kolom met een cloud-pictogram icon als kolomkop. Als je het niet ziet, klik je met de rechtermuisknop op een kolomkop (Windows) of selecteer je View > View Options (Mac), de nselect the eiCloud Download optie. Nummers met een cloud-pictogram in de cloud-kolom worden niet afgespeeld door de SoundTouch app omdat het bestand niet op de computer is opgeslagen. U kunt op het cloud downloa dicon klikken icon Vervolgens kunt u deze nummers downloaden naar uw computer, zodat de SoundTouch app ze kan afspelen. Vernieuw uw bibliotheek nadat u deze hebt gedownload. Zie de muziekbibliotheek synchroniserenvoor meer informatie.

Voor iTunes-bibliotheken exporteert u door de gebruiker gemaakte afspeellijsten en herbouwt u de muziekbibliotheek.

Het iTunes-bibliotheekbestand is mogelijk beschadigd of bevat een fout die de app niet kan oplossen. Het opnieuw opbouwen van het bibliotheekbestand kan dit probleem oplossen. Deletin gthe iTunes librar yfil epermanentl verwijdert alle door de gebruiker gemaakte afspeellijsten.
  • Als er geen door de gebruiker gemaakte afspeellijsten zijn, sluit u iTunes, kopieert u de bestaande ITL-bestanden naar  de map abackup en nverwijder alle ITL-bestanden in de map iTunes. Open iTunes opnieuw en de proba mwill scan naar de medische software om een nieuw ITL-bestand te maken
  • Als er door de gebruiker gemaakte afspeellijsten zijn, exporteert u de afspeellijsten voordat u iTunes sluit, kopieert u het bestaande ITL-bestand en verwijdert u ze . Zie afspeellijsten gebruiken met iTunesvoor meer informatie.

Controleer of de computer onlangs is bijgewerkt naar Windows 10.

Als de computer met de muziekbibliotheek onlangs is bijgewerkt naar Windows 10, is de bestandsstructuur mogelijk gewijzigd. Probeer de bibliotheek te verwijderen en opnieuw toe te voegen aan het SoundTouch-account.

Zie het besturingssysteem van de computerbepalen voor informatie over het bepalen van het besturingssysteem .
Zie een muziekbibliotheek verwijderen en een muziekbibliotheek toevoegen die is opgeslagen op een computer of NAS-stationvoor informatie over het verwijderen en opnieuw toevoegen van de muziekbibliotheek.

Herstart je router.

Router -instellingen moeten van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van de router 30 seconden uit het stopcontact, wacht tot de router is opgestart en maak verbinding. (Opmerking: Elk apparaat dat met internet is verbonden, wordt tijdens het opnieuw instellen onderbroken.)

Start de computer opnieuw op.

Start uw computer opnieuw op door de computer volledig uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.  Dit kan helpen om kleine verwerkingsproblemen met de computer op te lossen.

Stel je bedieningsconsole en SoundTouch adapter opnieuw in.

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.