SoundTouch 30 wireless speaker

Verkocht vanaf 2014 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een muziekbibliotheek toevoegen die is opgeslagen op een computer of NAS rijden

Als je je muziekbibliotheek aan je SoundTouch-account toevoegt, kun je eenvoudig van je eigen muziek genieten via je SoundTouch-luidsprekers. U hebt toegang tot muziek die is opgeslagen op een computer of op een NAS-station. Een van de voordelen van NAS-stations is dat ze altijd aan staan en toegankelijk zijn, en dat geldt ook voor uw muziek. Ontdek hoe u toegang krijgt tot muziek die is opgeslagen op een NAS-station of op een computer die gebruikmaakt van iTunes of Windows Media Player.

Opmerking: Een muziekbibliotheek die is opgeslagen op een smartphone of tablet kan niet aan de app worden toegevoegd.

Is de muziekbibliotheek opgeslagen op een computer of NAS-station?

Muziekbibliotheek op een computer met MacOS 10.15 (Catalina) of nieuwer

Muziekbibliotheek op een computer

Muziekbibliotheek op een NAS-station