Lifestyle® 48 series IV DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2007 tot 2012

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Bepaalde opties in het menu Instellingen of systeem zijn niet beschikbaar

Afhankelijk van de bron die u hebt geselecteerd, zijn sommige instellingen en/of functies mogelijk niet beschikbaar. Zie deze stappen om een beter begrip te krijgen:

Controleer of het menu systeem kan worden weergegeven.

Als het systeemmenu niet kan worden weergegeven, raadpleegt u het systeemmenu verschijnt niet op het TV-scherm

Bepaal of het menu Instellingen kan worden weergegeven.

Als het menu Instellingen niet kan worden weergegeven, wordt het menu Instellingen niet weergegeven op het TV-scherm

Wanneer Audioverwerking is ingesteld op automatisch, zijn bepaalde audio-instellingen niet beschikbaar.

Als Audio Processing is ingesteld op Automatic, kunt u Movie EQ, Range Compressio en Mono Decodingniet handmatig aanpassen. Deze instellingen worden automatisch ingesteld en worden niet weergegeven in het menu esettings. Zie Instellingen voor audioverwerkingwijzigen voor meer informatie.

Als het station een audio-CD of MP3-CD bevat, worden verschillende opties in het menu Instellingen weergegeven.

Als er een audio-cd of MP3-cd in het station is geplaatst, wordt de optie „Track” toegevoegd aan het menu Instellingen

Als er een dvd in het systeem zit, zijn de opties in het menu Instellingen anders.

Wanneer er een dvd in het systeem is geplaatst, worden de volgende opties in het instellingenmenu toegevoegd aan het bestaande menu:
  1. Time-
  2. Functie
  3. Hoofdstuk
  4. Audiotrack
  5. Ondertitelingstaal
  6. Camerahoek
  7. AB herhalen

Als er een VS-2 is aangesloten, zijn de opties in het menu Instellingen verschillend.

Als er een VS-2 is aangesloten, worden de volgende menuopties toegevoegd aan het menu:
  1. Videoresolutie
  2. Permanente video
  3. Instellingen op de TV
Wanneer een VS-2 is aangesloten, worden de volgende opties in het instellingenmenu toegevoegd aan de menu's van externe bronnen en DVD:
  1. Audiovertraging
Videoresolutie wijzigt de opties in het menu Instellingen.
Als videoresolutie is ingesteld op “aanpasbaar”, zijn de opties voor videoresolutie beschikbaar in het menu Instellingen. Zie videoresolutie instellen voor informatie over het instellen van videoresolutie

Als het menu Bibliotheek ontbreekt, slaat u meer dan één disc op in het systeem.

Er moeten ten minste twee cd's in het systeem zijn opgeslagen om opgeslagen cd-informatie weer te geven in de menu's van het uMusic-systeem. Zie door de uMusic-bibliotheek navigeren om muziekte zoeken voor informatie over het weergeven van opgeslagen cd's.

De instelling breedbeeld-TV wijzigt de opties die beschikbaar zijn in het menu systeem.

Er worden verschillende video-instellingen weergegeven in het systeemmenu als breedbeeld-TV is ingesteld op Ja of Nee. Zie de instelling breedbeeld-TVgebruiken voor meer informatie.

Stel uw Media Center opnieuw in

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Uw mediacentrum heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.