Lifestyle 650 home entertainment system

Verkocht vanaf 2016 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Onderbroken geluid van een of meer gegroepeerde draadloze audiosystemen van Bose

Als u meer dan één systeem hebt en het geluid in en uit wordt gesneden of schokkerig klinkt wanneer u dezelfde inhoud op twee of meer systemen afspeelt, probeer dan het volgende:

Stel de producten met het probleem opnieuw in.

Zie uw product resettenvoor informatie over het uitvoeren van een reset. (Opmerking: Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. It is not something that a product should require repeatedly.)

Als er een Ethernet-systeem op het netwerk is aangesloten, selecteert u het als het hoofdsysteem voordat u een groep maakt of naar meerdere systemen uitzendt.

Wanneer meerdere systemen tegelijk worden afgespeeld, wordt de synchronisatie van audio in alle systemen afgehandeld door het systeem dat als eerste is geselecteerd. Als u een systeem met vaste bedrading kiest, wordt eerst de hoeveelheid gegevens verminderd die draadloos zou worden gecommuniceerd wanneer een draadloos systeem de host is.

Controleer of andere apparaten in uw netwerk te veel bandbreedte gebruiken.

Wanneer een apparaat actief is op uw netwerk, gebruiken ze een deel van de beschikbare bandbreedte van uw router. Sommige taken gebruiken meer bandbreedte dan andere, zoals videostreaming, games, videogesprekken, back-ups van gegevens, enzovoort Als apparaten deze taken uitvoeren, kan de bandbreedte voor andere apparaten afnemen. Schakel elk apparaat of elke app die veel bandbreedte gebruikt uit en controleer of de prestaties verbeteren. Gebruik indien mogelijk een Ethernet-kabel in plaats van Wi-Fi om apparaten met een hoge bandbreedte op uw netwerk aan te sluiten. Dit maakt draadloze bandbreedte vrij voor apparaten die draadloos moeten worden verbonden.

Controleer op bronnen van draadloze storing.

Het is mogelijk dat interferentie van andere draadloze apparaten die de draadloze functionaliteit van uw product beïnvloeden. CHEC kfor ander draadloos apparaat in de buurt van uw product  (bijv. Een andere router, draadloze telefoon, draadloze printer, smart-tv, enz.). Om te voorkomen dat het apparaat  storing veroorzaakt, kunt u proberen het netsnoer van het apparaat los te koppelen of Wi-Fi op het apparaat uit te schakelen. Als het probleem is opgelost wanneer een bepaald apparaat wordt verwijderd, tr yplacine gthat apparaat verder weg van uw product, indien mogelijk. Als het apparaat een  draadloze kanaalinstelling heeft, probeer dan een ander kanaal.

Herstart je router.

Router -instellingen moeten van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van de router 30 seconden uit het stopcontact, wacht tot de router is opgestart en maak verbinding. (Opmerking: Elk apparaat dat met internet is verbonden, wordt tijdens het opnieuw instellen onderbroken.)

Als u een dual-band router gebruikt, probeer dan de andere band van de router te gebruiken.

Op routers met 2.4- en 5.0-GHz netwerken kunt u proberen verbinding te maken met de andere band van de router. Als u bijvoorbeeld verbinding hebt met het 2.4 GHz-netwerk van de router, probeert u verbinding te maken met het 5.0 GHz-netwerk -- of vice versa. Als het probleem slechts op één band aanwezig is, is er interferentie op die band. Probeer potentiële storingsbronnen (d.w.z. Draadloze telefoons of babyfoons op 2.4 GHz) of, indien mogelijk, gebruik de band zonder interferentie.

Probeer in de routerinstellingen een ander kanaal te selecteren.

I fmultipl ewireless device als het netwerk op hetzelfde kanaal communiceert, kunnen deze  apparaten effectief gegevens ontvangen . Meld u aan bij de router en selecteer in het instellingenmenu een ander kanaal, zoals 1, 6 of 1 1omdat deze echannels elkaar niet storen. Als u geen verschil opmerkt, kunt u het kanaal altijd terugschakelen.

Stel in de routerinstellingen de gegevensovergiftesnelheid in op de hoogste instelling.

Veel routers hebben een bandwidt hadjadjustment voor het Wi-Fi-netwerk. In het menu met routerinstellingen staat de   tekst „Link Rate”, „Transfer Speed” of iets dergelijks. D eoptimas voor deze optie wordt gewoonlijk aangeduid als „Auto”, „Best” of de instelbare hoge waarden .

Als een Wi-Fi-netwerkextender, repeater, Powerline-adapter of toegangspunt in gebruik is, probeer het dan te omzeilen.

Als het systeem is aangesloten op een van deze apparaten, koppelt u het apparaat los. Sluit het systeem vervolgens aan op de hoofdrouter en probeer het opnieuw. (Opmerking: Als het apparaat is aangesloten omdat het systeem zich in een gebied met slechte ontvangst bevindt, moet u het systeem mogelijk dichter bij de hoofdrouter plaatsen om het te testen.) Als het probleem is opgelost, heeft het probleem te maken met het apparaat of de instellingen ervan.