CineMate® 120 home cinema system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het bericht „Systeemupdate mislukt” wordt weergegeven

Dit bericht verschijnt als er een probleem is tijdens het software-updateproces. Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Controleer of de internetverbinding van het thuisnetwerk werkt.

Test de internetverbinding door vanaf de computer die wordt gebruikt of vanaf een ander apparaat dat is verbonden met het netwerk naar de hoofdstartpagina van Bose te gaan op www.Bose.com om te bepalen of er internettoegang is.

Stel je bedieningsconsole en SoundTouch adapter opnieuw in.

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Probeer de update op een later tijdstip uit te voeren.

In het geval er een probleem is met de update-server, zal het updaten over een paar uur of de volgende dag opnieuw.