Je hartslag bekijken in een fitness-app

Nadat je hoofdtelefoon is gekoppeld aan je mobiele apparaat, kun je je hartslag bekijken in de meeste populaire fitness-apps. Stel in de fitness-app eerst je hoofdtelefoon in als de hartslagsensor. Omdat de instellingen per app kunnen verschillen, zijn hier een paar tips om je hoofdtelefoon met de app te verbinden:

• Houd tijdens de installatie je oortjes in, en blijf uit de buurt van andere apparaten met een hartslagsensor
  • Zoek in het instellingenmenu van je fitness-app naar het menu 'Devices' (Apparaten), 'Hardware' of 'Heart Rate Monitor' (Hartslagmeter). Selecteer 'Search for sensor' (Zoeken naar sensor) of 'Auto-connect' (Automatisch verbinden)
  • In sommige fitness-apps moet je 'HR-Bose SoundSport Pulse' selecteren als de hartslagmeter in de apparaatlijst
  • In sommige fitness-apps moet je 'Start work-out' selecteren om je hartslag te bekijken
  • Zorg dat het linkeroortje stevig in je oor zit tijdens de work-out
  • In het Help-menu van de fitness-app vind je meer informatie over het koppelen van een hartslagmeter

Let op:  voor sommige fitness-apps heb je een betaald abonnement nodig om gedetailleerde hartslaggegevens te bekijken.