De hoofdtelefoon gebruiken met een Samsung Galaxy-apparaat

Alle Bose®-hoofdtelefoons voor Samsung-apparaten worden geleverd met een kleine in-line afstandsbediening met geïntegreerde microfoon. Hiermee kun je eenvoudig oproepen beantwoorden/beëindigen en het volume regelen.

Opmerking: de "S" op de achterkant van de afstandsbediening geeft aan dat deze hoofdtelefoon voor Samsung Galaxy-apparaten is bedoeld. Het is mogelijk dat niet alle functies beschikbaar zijn voor bepaalde modellen. Raadpleeg de gebruikershandleiding van je Samsung Galaxy om te zien of afstandsbedieningen met jouw model werken.

Basisfuncties

volume hoger:
druk kort op de knop +.

volume lager:
druk kort op de knop –.

gesprek beantwoorden of beëindigen:
druk kort op de knop voor beantwoorden/beëindigen.

een inkomend gesprek weigeren:
houd de knop voor beantwoorden/beëindigen ongeveer 2 seconden ingedrukt en laat deze vervolgens los.

naar een inkomend gesprek of een gesprek in de wacht schakelen en het huidige gesprek in de wacht plaatsen:
druk tijdens een gesprek eenmaal kort op de knop voor beantwoorden/beëindigen. druk nogmaals kort op de knop om terug te schakelen naar het eerste gesprek.

naar een inkomend gesprek of een gesprek in de wacht schakelen en het huidige gesprek beëindigen:
druk tijdens het gesprek ongeveer 2 seconden op de knop voor beantwoorden/beëindigen en laat deze vervolgens los.

spraakbediening gebruiken:
houd de knop voor beantwoorden/beëindigen ingedrukt. raadpleeg de gebruikershandleiding van je samsung galaxy voor meer informatie over spraakbediening.

Functies voor het afspelen van media

een nummer of video afspelen of pauzeren:
druk kort op de knop voor beantwoorden/beëindigen.

naar het volgende nummer of hoofdstuk gaan:
druk tweemaal snel achter elkaar op de knop voor beantwoorden/beëindigen.

snel vooruit:
druk tweemaal snel achter elkaar op de knop voor beantwoorden/beëindigen en houd deze de tweede keer ingedrukt.