WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

De hoofdtelefoon gebruiken

Aanzetten

Schuif de aan/uit-schakelaar op de bedieningsmodule naar ON. De hoofdtelefoon wordt aangezet in noise cancelling modus, waardoor de meeste geluiden om je heen worden onderdrukt.

Opmerking: Als de stroom is uitgeschakeld, levert de hoofdtelefoon nog steeds onversterkt geluid. Voor de beste geluidskwaliteit zet je de stroom aan.

Overschakelen tussen modi

druk aan de zijkant van de afstandsbediening op de modusknop om over te schakelen naar aware-modus. je kunt dan sommige geluiden om je heen horen, zoals het verkeer

Modusknop

Je hoofdtelefoon aansluiten

Je kunt je Bose® QuietComfort® 20 headphones aansluiten op de standaard hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm die de meeste smartphones en draagbare apparaten hebben, zoals een iPod®.

Oproepen beantwoorden en beëindigen

de headset wordt geleverd met een gemakkelijk toegankelijke knop beantwoorden/beëindigen met ingebouwde microfoon, waarmee je de meeste smartphones gemakkelijk kunt bedienen. druk op de knop beantwoorden/beëindigen om een oproep te beantwoorden of te beëindigen.

Beantwoorden/Beëindigen

Opmerking: Mogelijk moet je bij sommige telefoons de knop Beantwoorden/beëindigen twee keer indrukken of een paar seconden ingedrukt houden.