Gesproken meldingen gebruiken

Van toepassing op:

Gesproken meldingen helpen je de Bluetooth®-verbinding tot stand te brengen, vermelden het accuniveau en geven aan welk apparaat verbonden is.

Gesproken meldingen

• Oproepmeldingen: Je wordt via gesproken meldingen op de hoogte gebracht van inkomende bellers en de oproepstatus
  • Accumeldingen: Telkens wanneer je de Frames inschakelt, hoor je een gesproken melding met het accuniveau. Als je de Frames gebruikt en de accu bijna leeg is, hoor je: ‘Accu bijna leeg. Laad de accu op.’

Gesproken meldingen uitschakelen Gebruik de Bose Connect-app om gesproken meldingen uit of in te schakelen.

Opmerking: Als je gesproken meldingen uitschakelt, krijg je geen meldingen meer.

• Open de app en wacht terwijl deze naar Bluetooth-producten van Bose zoekt
  • Tik op het instellingenpictogram om het instellingenmenu van het product te openen. Opmerking: Als je meer dan één Bluetooth-product van Bose hebt, veeg je naar links of naar rechts om dit te vinden. Daarna tik je op Instellingen
  • Gebruik de schakelaar naast ‘Gesproken meldingen’ om meldingen in te schakelen (naar rechts) of uit te schakelen (naar links)