De radio gebruiken

Van toepassing op:

Een radioband selecteren

druk op radioop de afstandsbediening om de radio aan te zetten. de laatst geselecteerde radiozender wordt afgespeeld. als je op radio drukt terwijl het systeem aanstaat, schakel je tussen fm en am.

Radio

Luisteren naar FM/AM-radio

Wanneer je FM-radio selecteert, wordt er RDS-informatie voor de huidige zender weergegeven. Dit wordt geregeld door de instelling RADIO TEXT in het instelmenu.

Om RDS uit te schakelen en alleen de zenderfrequentie weer te geven, wijzig je de instelling RADIO TEXT in OFF (uit). Zie RDS aan- of uitzetten

Op een FM/AM-zender afstemmen

wanneer je drukt op radio, seek/track of tune/playlist om af te stemmen op een radiozender, verschijnt de frequentie in het midden van de display terwijl je bezig bent met afstemmen.

gebruik de knoppen seek/track op de afstandsbediening om een radiozender te vinden (hoger of lager) met het eerstvolgende signaal dat het sterkst is

Seek/Track

gebruik de knoppen tune/playlist om handmatig op een lagere of hogere frequentie af te stemmen. houd de knoppen ingedrukt om snel door de radiofrequenties te bladeren

Tune/Playlist